tiistai 22. lokakuuta 2013

Kertauspostaus

Tämä postausaihe soveltuu sellaisille bloggareille, joiden blogilla on jo jonkun verran ikää. Tämä vaatii myös suhteellisen aktiivista kerrontaa omasta elämästään tai selkeästi edennyttä tarinointia blogin aihepiiristä.

Kertauspostaus on hyvä tehdä sellaisia lukijoita varten, jotka eivät ole alusta asti seuranneet blogiasi. Voit yhteen postaukseen tiivistää parin kuukauden, puolen vuoden tai vaikka vuoden asiat. Vaihtoehtoisesti, voit kirjoittaa kertauspostauksen vaikka aiheesta "hiusmallini vuoden aikana", "lempiasuni joka vuodenajalta" tai vaikka "nämä olivat parhaat katsomani elokuvat". Ajatus on se, että se mistä postauksen teet, löytyy jo blogistasi mutta nyt teet tiivistelmänä yhteen artikkeliin kuvineen päivineen sisällön jota aiemmin täytyi selata eri teksteistä.

Lukijat tykkäävät tällaisista koontikirjoituksista, mutta vain jos tekstiä on paljon. On hassu ajatus että blogi jossa on kaksikymmentä kirjoitusta, tekisi kertauspostauksen. Lukijalle on helppoa selaamisen sijaan nähdä vaikka ne vuodenaika-asut peräkkäisinä kuvina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti